Potrebni saradnici



SFI je internet kompanija koja se bavi prodajom proizvoda izuzetno velikog i različitog spektra. U svojoj ponudi ima preko 73.000 proizvoda. Na internetu se nalazi već punih 18 godina. 

Kvalitet i pouzdanost SFI kompanije veoma dobro prikazuje zvanična ocena Better Business Bureau asocijacije za ocenu kvaliteta kompanija po kojoj SFI ima ocenu A+.
Ono što izdvaja SFI od sličnih Affiliate marketing programa je činjennica da SFI pruža kompletnu obuku svojih članova. Tako da i početnici u affiliate marketingu mogu za kratko vreme da steknu sve neophodne veštine i znanja kako bi mogli da ostvare svoju zaradu.

SFI je osmišljen kako bi svako ko ima računar i internet vezu, mogao da se pridruži kompaniji postane affiliate (partner) i ostvari svoju zaradu.

SFI radi sa konkretnim stvarnim proizvodima od čije prodaje ostvaruje svoj profit.Samim tim jasno je da je ovde reč o prilivu konkretnog i zdravog novca. SFI se ne finansira od članarina niti na bilo koji način naplaćuje članstvo, konkretna prodaja je izvor novca i profita. Od 2009 godine sastavni deo SFI kompanije je i online prodavnica TripleClickshttps://www.tripleclicks.com 
Raditi u SFI kompaniji je pravo zadovoljstvo, jer svakom ko je spreman da nauči kako se zarađuje, pružiće se prilika da naučeno kroz SFI i praktično primeni te tako i ostvari ZARADU.

NEKOLIKO NAJVAŽNIJIH OBLASTI ZARADE U SFI
  1. Stvaranje vlastitog Tima
  2. Promocija proizvoda  iz Tripleclicks online prodavnice. Izbor preko 73.000 proizvoda
  3. Zarada od prodaje vaših vlastitih proizvoda
  4. Zarada dovođenjem drugih prodavaca
  5. Zarada promocijom/reklamiranjem online aukcija PriceBender





Koristeci jednostavno uputstvo izvriste registraciju

.




VAZNO: Registrujte se gmail nalogom besplatan je a i koristiće Vam u radu.
Nakon registracije posaljite mi zahtev na facebook-u  da Vam pomognem i uvedem Vas u posao.


Takođe naš tim je obezbedio i dodatne pogodnosti za sve članove sa EX-YU područja. Sem podrške sponzora i starijih članova, osnovana je posebna facebook grupa (SFI BALKAN) na kojoj imate obilje uvek svežih i nadasve korisnih informacija. U svako doba možete da se obratite za savet ili pomoć u radu.
Pravi dragulj su naravno SFI webinari koji se održavaju  i po dva puta nedeljno i na kojima se može veoma mnogo naučiti o SFI poslu i kako se konkretno radi i zarađuje u SFI kompaniji



Коментари